vineri, 30 noiembrie 2012

Tombolă de sărbători

Pentru că vine luna cadourilor, ne-am gândit să oferim și noi cadouri celor pasionați de origami. Vom oferi  prin tragere la sorți câte o pereche de cercei pentru fiecare 10 like-uri și share-uri ale acestei postări pe pagina noastră de facebook.
Perioada de desfășurare a tombolei este 30 noiembrie - 16 decembrie 2012. Cerceii au 4 cm dintr-un colț   în cel opus, pot fi realizați din una sau două culori și sunt protejați împotriva transpirației și umezelii cu două straturi de lac acrilic. Vor fi făcuți personalizat pentru fiecare câștigător din culorile dorite. De aceea rugăm pe toți participanții să specifice printr-un comentariu la postarea de pe facebook și numărul sau numerele corespunzătoare culorilor disponibile prezentate în poză.
După tragerea la sorți, vom anunța pe blog și pe facebook care sunt câștigătorii. Aceștia sunt rugați să trimită un mail la adresa din pagina de contact în care să specifice modalitatea de livrare dorită. Cu cei din București ne putem întâlni personal, dar pentru cei din provincie va fi nevoie de o adresă poștală la care să expediem cadoul (pe cheltuiala noastră).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu