sâmbătă, 16 martie 2013

O MARE surpriză!

Cu Dana, Ciprian, Horia și Eva suntem prieteni de multă vreme. Am putea spune că este o prietenie milenară, dacă ținem seama că suntem prieteni cu Dana și Ciprian încă din anii '90 - mileniul trecut ;) . Deși ei știau că, din dragoste pentru origami și pentru copii, facem cursuri de multă vreme, doar de curând Dana și Horia au îndrăznit să încerce „marea cu degetul”. Ce să vezi? După doar două prezențe la cursuri s-au îndrăgostit iremediabil de origami. Ba chiar mai mult, l-au „îmbolnăvit” și pe Ciprian.
Marea noastră surpriză a fost astăzi, când a venit Horia la curs (doar a treia oară). Ne-a adus cadou o kusudama pe care n-au învățat-o de la noi. Surpriza a fost extraordinară pentru că, de fapt, pentru astfel de momente ne-am dedicat timpul și pasiunea către origami. Este minunat să primim daruri din hârtie. Ne arată că pasiunea noastră de a împărtăși origami nu e în zadar.... Nu mai vorbim despre cât de importante pentru noi sunt persoanele care ne-au dăruit MAREA surpriză! Le spunem în particular ;)
Mai jos e Horia cu cadoul pe care ni l-a dăruit. E clar că nu-i place să stea să fie fotografiat, dar l-am „chinuit” puțin ca să avem dovada :D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu