joi, 25 octombrie 2012

Ateliere de origami la Muzeul Antipa

În cadrul Școlii de weekend de la Muzeul Antipa, continuăm cu modulul al II-lea (3 noiembrie - 22 decembrie).

Programul acestui modul va fi:

- 3 noiembrie 2012 – Alte păsări migratoare. N-au plecat toate, dar urmează să plece și ele. Vrem să le păstrăm în amintire și pe acestea.
- 10 noiembrie 2012 – Lumea din adâncuri. Facem cunoștință cu balenele, focile și peștii care trăiesc în oceanele Planetei.
- 17 noiembrie 2012 – Adunăm ultimile floricele înainte de venirea zăpezii. Facem floricele cu tulpină – primule și crini.
- 24 noiembrie 2012 – Am adunat floricele, dar ce facem cu ele? Învățăm să facem cutiuțe și coșulețe de picnic.
- 1 decembrie 2012 – Vine iarna! Să facem cunoștință cu animalele ce trăiesc în zăpezi: câinii Husky, vulpile, iepurii și urșii polari.
- 8 decembrie 2012 – A fost Moș Nicolae! A trecut pe la noi și ne-a adus dulciuri. Învățăm să facem diverse recipiente în formă de rață, lebădă, cocor, în care să păstrăm bomboanele pe care încă nu le-am mâncat.
- 15 decembrie 2012 – Primul atelier de Crăciun. Facem brăduți, fulgi de nea, și steluțe pentru împodobit casa.
- 22 decembrie 2012 – Al doilea atelier de Crăciun. A venit vremea împodobirii bradului. Învățăm o mulțime de ”chestii” de pus în brad, denumite generic globuri. Numai că, globurile nu mai sunt de sticlă, ci din hârtie. Nu mai trebuie să ne facem griji că dărâmă pisica bradul și se sparg globurile.

Detalii despre modalitățile de înscriere și costuri se găsesc pe site-ul muzeului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu