joi, 21 august 2014

Atelierul de bijuterii - reloaded

La cererea mămicilor care au dorit să participe și ele (unele chiar neînsoțite de copii), primul atelier de bijuterii origami a fost urmat imediat de al doilea, cu aceeași tematică. Am realizat seturi de cercei și pandante, cu modele de fluturași, steluțe și ”diamante”. Dar cum mămicile nu urmau să plece la nici o petrecere unde să dea bijuteriile cadou, au primit spre folosul lor cadoul-surpriză de la sfârșitul atelierului: câte un șnur deosebit (din organza și ață cerată), în punguță de cadouri.

luni, 18 august 2014

Veioză

După abajurul realizat acum 2 ani, acum ne-a mai „trăznit” o idee electrică. O veioză ce are ca piesă de rezistență kusudama din 60 de module.


marți, 12 august 2014

Atelierul de bijuterii
În vacanța de vară ne-am strâns cu bucurie să facem bijuterii din hârtie, prin tehnica origami, pentru noi sau cele dragi. Am realizat seturi de cercei și medalioane cu modele fluturași și steluțe, dar și pandante „diamant”, care sunt mai greu de asamblat. Cadoul-surpriză pe care l-au primit cursanții la sfârșit (cutiuțe și pungi înflorate) s-a potrivit de minune cu planurile lor de a împărți din bijuteriile realizate cu efort propriu, deoarece jumătate din grupă a plecat de la atelier la sărbătorirea unei prietene comune. Norocoasa!