Structura cursurilor


Pentru adulți 


Organizăm ateliere pentru teambuilding-uri, împodobirea birourilor sau petrecerea weekend-urilor altfel. La sediul firmelor sau în alte locații (restaurante, cluburi, etc...)


Pentru copii și părinți

La cursurile origami pentru copii învățăm și ne distrăm pe tot parcursul anului școlar. Cursul are o frecvență săptămânală, cu pauză doar în vacanțele de Crăciun și de Paște.

Nu există o dată limită pentru înscrieri, acestea făcându-se pe tot parcursul anului. Cursul este special conceput ca o serie de ședințe independente, astfel încât copiii pot participa la toate ședințele sau doar la unele.

Copiilor li se acordă atenție individuală şi explicații potrivite nivelului lor de experiență în origami. Din acest motiv grupele nu sunt formate în funcție de clasa școlară, frați sau prieteni de vârste diferite putând participa împreună.

Lucrările sunt grupate pe ședințe în funcție fie de temă, fie în funcție de baza studiată, în cadrul cursului copii învățând să realizeze:

De asemenea organizăm ateliere de creaţie origami pe tematici deosebite:

La cerere, însoţitorul adult poate participa la şedinţele de origami în limita locurilor libere, numărul maxim de participanţi fiind de 12 persoane / şedinţă.

Tot la cerere, putem colabora cu şcoli, companii sau alte instituţii care doresc organizarea de ateliere tematice sau cursuri periodice, stabilind de comun acord complexitatea şi frecvenţa cursurilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu