marți, 3 aprilie 2018

Angajatori de Top 2018

Ne-am luat cu treburile și am uitat să ne lăudăm cu cel mai recent atelier de origami cu adulți.

În zilele de 23 și 24 martie, la invitația Veeam Romania, am participat cu ateliere de origami la târgul Angajatori de Top 2018. Pentru cei aflați în goana după un job, ca să mai uite de griji, cei de la Veeam au creat „un colț” de relaxare. Și ce te scoate cel mai bine din fuga cotidiană? Ați ghicit! Un atelier de origami :)

Am făcut lebede, fluturași, dinozauri, rațe, cocori, cutii, etc... Toată lumea a plecat cu cel puțin o lucrare origami și, cel mai important, a plecat fericită. 


luni, 26 februarie 2018

Atelierul de mărțișoare 2018

Ca să nu ne ia 1 Martie prin surprindere, așa cum iarna surprinde mereu autoritățile, noi ne-am pregătit. Și ne-am pregătit temeinic.
Copiii au venit la atelierul de mărțișoare plini de entuziasm și asta s-a văzut în numărul de mărțișoare cu care au plecat acasă. Fiecare a făcut cel puțin 2 vulpițe, 2 lebede, 2 peștișori, 2 gărgărițe și 2 poșetuțe, dar nu s-au rezumat doar la atâtea. Iar la final, binînțeles că au primit și câte un cadou surpriză din partea noastră.
miercuri, 14 februarie 2018

Happy Valentine's Day

Să fie iubire! ... Și pentru că origami e iubire, ce simbol mai frumos al dragostei se putea, dacă nu un trandafir roșu origami? Nu-i așa că nu se putea? Așa ne-am gândit și noi, dar și cei de la Instantly.be.
Drept urmare, zilele trecute trandafirii origami au plecat în toate colțurile țării împreună cu fotografiile tipărite de ei.
Și pentru că urmează Dragobetele, 1 Martie și 8 Martie, noi continuăm să facem cu drag trandafiri pe care să-i expediem către cei care, în comenzile lor de poze, folosesc la comentarii #trandafirluni, 22 ianuarie 2018

Al doilea atelier de Crăciun

Luați cu treburile, cu sărbătorile, cu sarmalele, apoi iar cu treburile, am uitat să vă povestim de al doilea atelier de Crăciun din decembrie 2017. Da, au fost două ateliere. Am organizat al doilea atelier „la cererea publicului”, adică a copiilor care n-au reușit să ajungă la primul, dar și a celor care nu s-au săturat după primul :)

Și pentru că mulți dintre ei aveau experiență deja, am trecut la lucrări ceva mai complicate. Felicitarea nu a fost foarte complicată, dar stelele care apar în poze sunt lucrări de care oricine poate fi mândru că le-a realizat cu propriile mâini.

Bineînțeles că la sfârșit au primit și cadoul tradițional din partea noastră.