Despre noi


Suntem pasionţi de origami! 

Din 25 octombrie 2013 avem o nouă pasiune comună: Tudor Mihai, băiețelul nostru mult-așteptat!

Emilia Petcu (エミリア), 43 de ani, împătimită origami.
În copilărie făceam jucării din hârtie, fără a ști că tehnica poartă un nume. Pasiunea pentru origami mi-a fost reaprinsă în SUA, în urmă cu 16 ani. Întoarsă în țară  după 2 ani, am început să îmi împărtășesc dragostea pentru origami copiilor.
M-am specializat în predarea origami în limba engleză copiilor de vârstă preșcolară  lucrând în ultimii 15 ani, la Clubul Diandra, cu un număr de aproximativ 50 de copii săptămânal.
Sunt îndrăgostită iremediabil de cutiile origami şi am început o colecție de cărți despre origami scrise în diverse limbi ale Pământului. Fiecare carte ne aduce aminte de un loc pe care l-am vizitat sau de o persoană dragă care ne-a dăruit-o. Momentan avem cărți scrise în limbile: română, engleză, japoneză, maghiară, bulgară, germană, cehă, rusă, coreeană, chineză și italiană.

Bogdan Petcu (ボグダン), 44 de ani, origamist dedicat.
Sunt pasionat de origami încă de la vârsta de 17 ani, în urma descoperirii poveștii din hârtie.
Fiind fascinat de origami modular și origami funcțional  sunt instructor în cadrul atelierelor handmade în care realizăm mai multe modele de cercei și pandante, decorațiuni de Crăciun și de Paște, „tablouri”, mărțișoare, cadouri pentru Dragobete și 8 martie.
M-am specializat în predarea origami copiilor de vârstă școlară și adulților.

-------------------------------------------

Împreună am susținut nenumărate ateliere și cursuri de origami cu sute de copii și zeci de adulți. Mai jos vom trece câteva locuri în care am fost și instituții cu care am colaborat de-a lungul timpului: